FixOren för en bättre vardag

Vårt mål på FixOren är att göra din vardag skönare och miljön lite grönare. Läs mer om oss nedan och varför vi är det rätta valet för dig. 

fixoren miljövänlig städ och allservice på österlen

Om FixOren

När det inte finns tid eller ork för att sköta vardagen finns vi på FixOren här för dig. Vårt mål är nämligen att göra din vardag skönare och miljön lite grönare. Vi är ett städ- och allservice företag som erbjuder flexibla tjänster och miljövänlig städning med kvalitet. Detta gör vi till privatpersoner, främst pensionärer, men även barnfamiljer, personer med husdjur och småföretagare. Vi arbetar främst runt Österlen och i kommuner som Ystad, Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup och även Hörby.

Städningsmässigt nischar vi oss mot naturliga och miljövänliga produkter. Vi använder nästan uteslutande såpa, bikarbonat, ättika och andra huskurer som faktiskt städar mer rent än många kemikalier gör idag.

Susanne – ägare på FixOren

Jag som driver FixOren heter Susanne Almqvist och har jobbat nästan hela mitt liv inom vård, omsorg och psykiatri. Detta har gett mig en bred kompetens och erfarenhet inom de mesta av de tjänster jag erbjuder. Det viktigaste för mig är att möta människor med respekt och omtanke utifrån individuella behov.

Jag är van vid barn och har själv fyra egna samt åtta barnbarn. Jag har stor erfarenhet av hundar, katter och hästar och har även en egen kattuppfödning i liten skala. Några av mina styrkor är att jag är flexibel och lösningsinriktad oavsett vad jag stöter på, det jag inte kan eller vet tar jag reda på. Jag är också snabb och effektiv och har en bra förmåga att hantera människor. Man kommer långt men ett positivt tänkande och att kunna använda sig av sin humor, den erfarenheten har livet gett mig både privat och i yrkeslivet.

Min största förebild i livet har varit min farmor som fick vara en del av mitt liv tills hon dog 102 år gammal. Jag har varit med henne under hela min uppväxt, älskade allt hon lärde mig om olika handarbeten, baka, laga mat, hur man städar och sköter ett hem på bästa sätt och inte minst alla miljövänliga husmorsknep. Jag är henne evigt tacksam för att hon lade grunden för mina breda kunskaper och noggrannhet.

fixoren miljövänlig städ och allservice på österlen